SEZONSKI OBJEKT FISH PEDICURE

NJIVICE

U Njivicama možete pronaći jedan od najstariji tretmana za uljepšavanje na svijetu, pedikuru originalnim Garra Rufa ribicama. Otvoren u ljetnoj sezoni 2016., sezonski objekt u Njivicama na predivnom otoku Krku koristi se za demonstraciju rada integriranog sustava upravljanja kvalitetom Fish Pedicure™. Sezonski objekt Fish Pedicure Njivice™  zorni je prikaz ugodne i opuštajuće zone s panoramskim pogledom. Objekt je izrađen u potpunosti od recikliranih materijala, korištenjem skoro 20 godina starih drvenih elemenata i prirodnih drvenih tonova uz prepoznatljive tirkizne detalje.

Sezonski objekt Fish Pedicure Njivice™ opremljen je s četiri akvarijske jedinice koje sadrže male ribice kontroliranog držanja i podrijetla zvanih “Garra Rufa” poznatijih kao “doktor riba”. Suvremeni industrijski i patentirani filtracijski sustav sa 6 razina i neprekidnom sterilizacijom vode je zaslužan za kristalno čistu vodu.

 

Fish Pedicure Njivice™ je objekt opremljen dodatnim sadržajima kako bi se posjetitelji mogli u potpunosti opustiti i uživati u tretmanima. Osim brzih i bežičnih punjača za pametne telefone, posjetiteljima je dostupan i širokopojasni Internet za lakše dijeljenje iskustava na društvenim mrežama. U objektu je moguće plaćanje u kunama i svim kreditnim karticama. FP Njivice pruža svim posjetiteljima predivan pogled na zeleni park, plaže i lučicu u Njivicama. 

ZNAČAJKE SEZONSKOG OBJEKTA

SADRŽAJ

SJEDEĆE JEDINICE

4

PUNJAČI MOBITELA

3

STANICE ZA ISPIRANJE

3

GRIJANA VODA
PANORAMSKI POGLED
BESPLATNI WiFi
PLAĆANJE KARTICAMA
SEZONSKI OBJEKT FP NJIVICE

RADNO VRIJEME

SEZONA 2022

ZAVRŠENA

IQMS